over anne


“Tell me, What is it you plan to do with your one wild and precious life?”  Mary Oliver


Wie ben ik 

Niet in één woord te vangen. Maatschappelijk adviseur, gewerkt in de interimsector en op de personeelsadministratie van de Vlaamse overheid. Fotografe afgestudeerd aan de kunstacademie. Intuïtieveling, dagdromer, liefhebber van schoonheid, aftredend perfectionist (i'm in for the details), kluizenaar, koffiedrinker, emotioneel (soms) (rinding my waves), spons, luisteraar, moeder, verteller, onrechtbestrijder op kleine schaal, zonnekind ?  Of ga je toch voor mijn kritische blik die zegt waar het op staat…zonder filter?

Ik heb niet de meest bewandelde paden kunnen volgen in het leven en vandaag besef ik dat dat nu net mijn sterkte is geworden. 

De natuur en het licht zijn mijn bondgenoten, mijn gevoeligheid, vastberadenheid en intuïtie doen de rest. Ik wil ontroeren, verzachten en beroeren.  Wat doe ik en waarom

Ik geef jou, volgens mijn blauwdruk, een creatieve, intuïtieve en inspirerende blik op jouw mogelijkheden om te groeien.

Ik kijk -fotografie-, ik analyseer -human design- en ik contempleer -Gene Keys-.

Door mijn vele open centra en sensitiviteit zie ik wat jij niet ziet, ik zie je kracht, je potentieel en je kunnen. 

Ik verwijder de weerstand die je van je doel afhouden.  

Ik fotografeer digitaal en analoog en ik loop graag mee met jou als je beelden wil die je persoonlijkheid reflecteren.  

Ik zie jou. Zonder filter.
Human Design

Ik volgde meerdere Human Design programma's sinds 2018 maar ik heb ook de cursussen doorlopen bij het officiële International HD Institute. 

Human Design heeft mij de inzichten en krachten gegeven die ik altijd al met mij meedroeg maar zelf niet aan kon komen. Zonder theater jezelf zijn en omarmen is het grootste geschenk dat je jezelf kan geven. Wie ben jij echt? Zonder alles? 

Dit is voor de overweldigde zielen die rust zoeken en terug naar de basis willen. 

◆    ◆    ◆

Gene Keys

Ik ben gecertifieerd Gene Key Gids sinds mei 2022.  De Gene Keys vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Het hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken, de transformatie gaat van schaduw naar licht.

Het is een weg van persoonlijk ontwaken en zo ook bijdragen aan het groter geheel.

Gene Keys zijn genetische sleutels,  ze bestaan uit genetische archetypen. De 64 sleutels zijn via de I Ching en Human Design tot Mysticus Richard Rudd gekomen. 

Door te contempleren leer je jezelf op een manier kennen die je open breekt.

De Gene Keys zijn niet voor de intellectuele hoofden, je moet het voelen en toelaten.  Het proces is trager maar alle reflecties gebeuren op celniveau.

◆    ◆    ◆

Mijn waarden:

Intentie. Respect. Eerlijkheid.  Integriteit. Veiligheid.  Vertrouwen.

Ik wil een veilige en betrouwbare partner zijn.  Alle gesprekken blijven privé en vertrouwelijk.  Ik verwacht ook respect voor mijn tijd, indien je een afspraak wil annuleren dan vraag ik om minstens 24 uur op voorhand te verwittigen en graag wil ik ook de aandacht vestigen op het op tijd komen (voor een fotoshoot, reading on-line of offline), vertragingen zorgen voor rimpeleffecten .  

Boek hier of stel een vraag:


Using Format