Human Design

Wat is Human Design?

Het Human Design Systeem is een visuele en logische formule waarmee we inzicht kunnen krijgen in ons leven en het is gecreëerd door RA URA HU in 1987.

Via het Human Design diagram krijgen we visueel toegang tot onze mechanismen en patronen. Human Design bewijst dat iedereen is geboren met een unieke blueprint.

Dit systeem combineert moderne wetenschappelijke kennis met elementen uit een viertal antieke esoterische wetenschappen.

Het is de brug tussen spiritualiteit en wetenschap.

Astronomie, kwantum-fysica, biochemie, genetica, I- Tjing, astrologie, chakra’s en kabbala vormen samen een nieuw holistisch systeem, een synthese.

Als we kennis maken met ons eigen Design wordt een innerlijk weten dat altijd al ergens sluimerde ineens met een ongelooflijke precisie bevestigd. Door ons eigen Design goed te kennen, begrijpen we hoe we energetisch functioneren, wat onze levensbestemming is en hoe we met andere mensen zijn verbonden. Het geeft ons ook de kans om onze schaduw en conditionering te herkennen en er mee aan de slag te gaan.

Vanuit ons authentieke Zelf kunnen we beter navigeren in het leven op persoonlijk en professioneel vlak.

Inzicht in ons Design bevrijdt ons van alle ballast dat een leven in onwetendheid of onzekerheid met zich mee heeft gebracht. Als we werkelijk gaan leven vanuit ons eigen Design staan we op een meer bewuste, vreugdevolle en efficiënte manier in het leven en brengt het leven ons als vanzelf wat we echt nodig hebben.


Voor wie is Human Design


Voor iedereen die op zoek is naar meer bewustwording en zelfontwikkeling.  Iemand dat klaar is voor  beslissingen te nemen op basis van strategie en autoriteit; je zal meer in je eigen kracht staan en in flow leven. Het gaat om jouw unieke blauwdruk in dit leven en alleen jij kent de weg.

  • Je bouwt meer zelfkennis op en je maakt geen beslissingen meer via je denken en twijfelen, je doet het vanuit je kracht
  • je vindt er je unieke sterktes en je levensdoel
  • je leert grenzen stellen volgens je profiel
  • je kan de beïnvloeding van de planeten zien in je profiel
  • je kan ook het chart laten bekijken van je kinderen (je kan ook jullie gezamenlijke chart maken)
  • het biedt mogelijke oplossingen bij moeilijkheden -in relaties met anderen -in business -in het communiceren

Kortom, Human Design is een zalige tool voor jezelf en een kans om te groeien naar je ware potentie.

Are you ready?

Je kan alvast hier je chart al opvragen www.geneticmatrix.com 
Vragen?

Indien je een reading wil boeken kan je je via dit formulier aanmelden.

Using Format